Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Kreću upisi za 2023./2024.

Datum: 28.05.2020.

Kategorija: Obavijesti


  • Potpisane Upisnice i dodatne potvrde (ukoliko ih imaju) kandidati donose OSOBNO u školu u UTORAK, 11.7. od 8 do 16 sati.

KREĆU UPISI

Od ponedjeljka, 29. svibnja 2023. kreću prijave u sustav e-upisa za sve učenike završnih razreda osnovnih škola.

Gimnazija Pula utvrđuje 65 bodova kao minimalan broj bodova potrebnih za prijavu kandidata za upis u sve programe obrazovanja u školi te ih primjenjuje tijekom cijelog upisnog postupka.

U ponudi su smjerovi:

  • Opća gimnazija
  • Opća gimnazija (odjel za sportaše)
  • Jezična gimnazija
  • Prirodoslovno-matematička gimnazija

Predmeti koji se boduju za upis: hrvatski jezik, strani jezik, matematika, povijest, geografija i biologija za opće smjerove i jezični smjer.

Za prirodoslovno-matematički smjer: hrvatski jezik, strani jezik, matematika, kemija, fizika i biologija.

Učenici koji žele upisati opću gimnaziju (odjel za sportaše) trebaju od 29.5. – 9.6. 2023. iskazati interes pri prijavi u NISpuSŠ-u kako bi se pojavili na rang listama i dobili bodove nacionalnih sportskih saveza.

Učenik koji NE prijavi sport i klub u kojem trenira do 9.6. NEĆE moći prikupiti dodatne bodove, a time niti odabrati i upisati opću gimnaziju (odjel za sportaše).

Za ostale informacije obratiti se na: lucija.kancijanic@skole.hr (psihologinja) / ancica.cetina@skole.hr (pedagoginja) ili na br.tel. 212 144.

Sretno!

UPISNI ROKOVI

Na poveznicama:

 

Dan otvorenih vrata

upisi otvorena vrata 2023.2024

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.