Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us
Gimnazija Pula

Nova web stranica Gimnazije Pula

Datum: 18.11.2019.

Kategorija: Obavijesti


Dobro došli na novu web stranicu Gimnazije Pula. Od danas će se sve glavne obavijesti objavljivati na novoj domeni gimnazijapula.hr. Prijašnja stranica i dalje će biti neko vrijeme dostupna, no nakon toga, svi će se korisnici s http://gimnazija-pula.skole.hr/ preusmjeravati na www.gimnazijapula.hr.

Gimnaziji Pula od velikog je značaja sve svoje sadašnja ali i prijašnje učenike (alumnije) te roditelje naših đaka, pravovremeno i brzo obavijestiti o novostima vezanih uz školu i nastavu. Mišljenja smo da sve informacije moraju biti dostupne i prilagođene različitim medijima, uređajima koji naši korisnici koriste. Stoga smo se odlučili kreirati web stranicu prilagođenu svim pametnim uređajima. Također, cilj je učiniti web stranicu Gimnazije Pula, svojevrsnu aplikaciju koja će sadržavati i niz različitih, online programa korisnih za učenje ili izradu školskih materijala. S obzirom da smo se odlučili za WordPress platformu, očekujemo da će sve promijene na stranici biti brzo a i adekvatno integrirane i spremne za uporabu.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.