Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Ostale vijesti

Datum:
16.02.2024.

Kategorija:
Natjecanja, Obavijesti

Rezultati županijskog Natjecanje iz klasičnih jezika

Dana 16.veljače 2024. održano je županijsko Natjecanje iz klasičnih jezika u Srednjoj školi Mate Blažine u Labinu.

Datum:
16.02.2024.

Kategorija:
Obavijesti

Lara Knežević na prestižnoj CWMUN debati u Rimu

Učenica 3.g razreda naše škole, Lara Knežević, nedavno je imala izniman uspjeh sudjelujući na prestižnoj  CWMUN debati u Rimu od 7. do 10. veljače.

Datum:
16.02.2024.

Kategorija:
Natjecanja, Obavijesti

Rezultati županijskog Natjecanja iz engleskog jezika

Na županijskom Natjecanju iz engleskog jezika koje je održano 13. 2. u Osnovnoj školi „Vodnjan“ učenici Gimnazije Pula ostvarili su odlične rezultate.

Datum:
16.02.2024.

Kategorija:
Natjecanja, Obavijesti

Rezultati 8.kola kviz lige

Došli smo i do zadnjeg, osmog kola kviz lige srednjih škola. Osmo kolo održano je 15.02.2024. u 20.15. Završili smo naša druženja koja su bila svaki drugi četvrtak svečanom podjelom zahvalnica svim timovima koji su bili dio ove priče. Naša škola sudjelovala je sa čak 15 timova, tj. 75 učenika. Čestitke najboljim timovima: na trećem […]

Autor: Eva Grujić

Datum:
15.02.2024.

Kategorija:
Natjecanja, Obavijesti

Rezultati županijskog Natjecanja iz talijanskog jezika

Dana 15. veljače 2024. u Srednjoj školi “Vladimir Gortan” u Bujama održano je županijsko Natjecanje iz talijanskog jezika. Naši su učenici postigli odličan uspjeh i to:


Partneri