Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Virtualna Gimnazija Pula

Autor: Dejan Zelenak

Datum: 25.03.2021.

Kategorija: Obavijesti


Dobro došli u virtualnu Gimnaziju!

Dragi šetaču, pozivamo te da istražiš četiri kata naše zgrade i prošetaš njezinim dugim hodnicima. Obrati pozornost na naše izložbe koje su za tebe pripremili naši vrijedni učenici i profesori. Ako si oštrog oka i odlučiš zaviriti u svaki kutak naše škole, sigurno ćeš zamijetiti i mnogo korisnih zanimljivosti a usput možda nešto i naučiti. Nemoj zaboraviti posjetiti našu knjižnicu, Sportsku i stolnotenisku dvoranu, Eko lab, unutarnje i vanjsko dvorište i svečanu dvoranu. Ako se umoriš od silnog lutanja uvijek si dobro došao posjetiti našu zbornicu, gdje možeš nakratko predahnuti i vidjeti gdje se naši profesori odmaraju.

Virtualnu Gimnaziju možeš posjetiti preko svog računala i mobitela. Ako nas posjećuješ preko mobitela nemoj zaboraviti uključiti i fora dodatke na dnu svog ekrana, kao što su žiroskop i Little planet. Kada završi ovaj koronavirus pozvan si i cijelo ovo iskustvo doživjeti preko naših virtualnih naočala, koje se nalaze u našoj knjižnici.

Za virtualnu šetnju kliknite na poveznicu:

https://app.lapentor.com/sphere/gimnazija-pula

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.