Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

3. mjesto na županijskom natjecanju iz umjetnosti

Datum: 17.03.2021.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Jako smo sretni što možemo objaviti još jedan uspjeh naših učenika na natjecanjima.

Na županijskom natjecanju učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna – LIK 2021.održanom u OŠ Kaštanjer 11. ožujka 2021. godine učenica Elena Kiss (3.g) pod mentorstvom prof Nine Šestanović, osvojila je 3. mjesto u kategoriji 2A, učenici od 1. do 4. razreda srednje škole.

Tema natjecanja bila je portret/autoportret, a učenica je svoj rad u tehnici akrilika na papiru nazvala ‘Snježni dan’. Zbog čega je učenica izabrala upravo taj naziv za svoj rad, zašto je izabrala naslikati ga crno bijelim tonovima te kakav je njen odnos prema samom subjektu koji portretira možete pročitati u njenom jako zanimljivom konceptu.

Neka nam ovo svima otvori oči da primjećujemo i ono ‘manje’ primjetno!

Virtualna izložba bit će objavljena 22.ožujka 2021. godine

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.