Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Kesten Anne Frank – projekt

U dvorištu Doma hrvatskih branitelja, u suradnji s našim partnerima Hrvatskom edukacijskom i razvojnom mrežom za evoluciju sporazumijevanja (HERMES) te uz potporu Grada Pule posadili smo jednu od tri stabljike kestena Anne Frank.

Stablo raste i simbolizira otpor, snagu, hrabrost i nadu učenika naše Škole u slici mlade Anne Frank.

Sadnice kestena, koje su dobivene presađivanjem drveta ispred kuće u Amsterdamu u kojoj su se djevojčica i njezina obitelj skrivali tijekom Drugog svjetskog rata, sade se diljem svijeta kao simbol nade i tolerancije.

Projekt u medijima: