Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Državno natjecanje iz filozofije i logike

Autor: Anica Franjul

Datum: 11.04.2022.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


U tjednu gimnazijskih putovanja održano je i državno natjecanje iz filozofije i logike u nama dalekom Đurđevcu. Iako nismo ostvarili visok rezultat, David Brajković iz 4.d koji je predstavljao našu školu na natjecanju iz filozofije i mentorica Anica Franjul odlično su se zabavili u hrvatskoj pustinji i gradu poznatom po peskima ( pijescima) i picokima ( pijetlovima). Domaćini iz Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva su se stvarno potrudili, a kako je to izgledalo pogledajte na našim fotografijama!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.