Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Državno natjecanje iz filozofije

Autor: Anica Franjul

Datum: 25.04.2023.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Vito Gambin, učenik 4.g razreda naše škole sudjelovao je na Državnom natjecanju iz filozofije (mentorica Anica Franjul) koje se održavalo proteklog tjedna u Vinkovcima, u gimnaziji Matije Antuna Reljkovića. Od 29 natjecatelja iz cijele Hrvatske postigao je 13. mjesto, međutim, svi učenici koji uopće dospiju na ovo natjecanje za nas i organizatore natjecanja su pobjednici. Bravo Vito!

Mate Marjanović, učenik istog razreda, na Državnom je natjecanju iz logike (mentor Gorazd Ćosić) sudjelovao online, budući je bio na Državnom natjecanju iz informatike koje se istovremeno održavalo u Vodicama. Bravo Mate!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.