Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Državno Natjecanje iz fizike

Datum: 01.05.2024.

Kategorija: Natjecanja


Na državnom Natjecanju iz fizike koje se održalo u Podgori od 15. do 18. travnja sudjelovalo je troje učenika naše škole: Gabriel Prvulović (1. g, mentor prof. Igor Macuka), Kim Radešić (3. g, mentor prof. Ivan Popčević) i Vid Šarić (4. g, mentor prof. Igor Macuka). Natjecanje se sastojalo od rješavanja četiri numerička zadatka i eksperimentalnog zadatka pri čemu su svi sudionici pokazali zavidnu razinu znanja i vještina.

U jakoj konkurenciji Kim je na koncu osvojila 3. mjesto, te joj čestitamo i ponosimo se nastavkom njenih vrhunskih rezultata, kao i mladićima, nije mala stvar zauzeti mjesto među 15 najboljih mladih fizičara u državi.

Detaljnije o natjecanju možete pogledati na poveznici https://natjecanja-iz-fizike.net/.

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.