Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Lara Knežević na prestižnoj CWMUN debati u Rimu

Datum: 16.02.2024.

Kategorija: Obavijesti


Učenica 3.g razreda naše škole, Lara Knežević, nedavno je imala izniman uspjeh sudjelujući na prestižnoj  CWMUN debati u Rimu od 7. do 10. veljače. Lara je kao dio FAO (Food and Agriculture Organization) odbora Ujedinjenih Naroda, zajedno sa svojim co-delegate predstavljala Izrael, ujedno zauzimajući poziciju jedine predstavnice iz Republike Hrvatske među preko 1000 polaznika. Na debati se služila engleskim jezikom te je osim debatiranja vrijeme u Rimu provela u posjetu središtu FAO-a i razgledavanju ostalih gradskih ljepota zajedno s ostalim delegatkinjama i delegatima. Njezin angažman i znanje pri govorenju o temi „Procjena utjecaja klimatskih promjena na putu prema ostvarenju cilja „Svijet bez gladnih“ do 2030.” ostavili su snažan dojam na suce i ostale delegacije te je proglašena najboljim govornikom konferencije. Sigurni smo da joj je bilo lijepo i da će zauvijek pamtiti ovo nezaboravno iskustvo.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.