Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us
Opća slika

OBAVIJEST ZA MATURANTE – PRIGOVORI UČENIKA NA OCJENJIVANJE ISPITA DM

Datum: 12.07.2021.

Kategorija: Obavijesti


U srijedu, 14.07. u 12.00 sati bit će objavljeni privremeni rezultati ispita državne mature.
Rok za ulaganje prigovora na ocjenjivanje je u petak, 16.07. u 12.00 sati.
Prigovori će se ulagati u školi gdje ćete i popuniti obrazac prigovora:
Četvrtak, 15.07. od 8.00 do 15.00
Petak, 16.07. od 8.00 do 12.00
Oni maturanti koji ne budu u mogućnosti doći u školu u navedenim terminima trebaju se javiti ispitnoj koordinatorici radi dogovora o ulaganju prigovora online.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.