Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Odigrano zadnje – 8. kolo – Kviz lige srednjih škola

Autor: Eva Grujić

Datum: 10.02.2023.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Došli smo i do zadnjeg kola Nacionalne kviz lige. Družili smo se svaki drugi četvrtak, od 10.mjeseca 2022. Red pitanja, red glazbe, red zabave.

Zahvaljujemo učenicima na redovitim dolascima, vedrom i veselom raspoloženju, pohvaljujemo ih za zavidnu razinu znanja. Čestitke svim učenicima!

Imamo i konačan poredak ekipa naše škole.

  1. tim Legija – 163,80
  2. tim H5 – 156,50
  3. tim Autići – 135,40

Finale će se odviti od 3. – 5. ožujka u Šibeniku, a u finalu će sudjelovati najbolji timovi iz divizija, prema finalnom broju ekipa u divizijama.

Profesor proktori: Sanja Vlačić, Ivan Popčević i Eva Grujić.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.