Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Održano nulto kolo Kviz lige srednjih škola

Autor: Eva Grujić

Datum: 14.10.2022.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


U četvrtak 13. listopada 2022. navečer u našoj školi je održano nulto kolo Nacionalne kviz lige srednjih škola. Sudjelovalo je skoro 70 učenika podijeljenih u 14 ekipa koji su u veseloj i zabavnoj atmosferi uz glazbenu podlogu odgovarali na 25 pitanja iz opće kulture. Iako su zasad rezultati u drugom planu, čestitamo najboljima, a svima želimo puno uspjeha u sljedećem kolu za dva tjedna (27. 10.) u istom večernjem terminu od 20 do 21 h. Dodatne informacije se mogu pronaći na Facebook stranici lige: https://facebook.com/profile.php?id=100057074035070&_rdc=1&_rdr

Profesori voditelji: Ivan Popčević, Sanja Vlačić, Eva Grujić.

 

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.