Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Održano županijsko natjecanje iz fizike

Datum: 13.03.2023.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Na županijsko natjecanje iz fizike koje je održano u četvrtak, 9. ožujka u GSŠJD u Pazinu pozvano je 11 učenika naše škole, te su ostvarili zavidne rezultate.
Najuspješniji su po razredima bili:

2. razred:
1. mjesto: Kim Radešić
3. mjesto: Nikola Dujmović
3. razred:
1. mjesto: Vid Šarić
2. mjesto: Samuel Miljković
4. razred:
1. mjesto: Mate Marjanović
Čestitamo svim učenicima i mentorima i želimo puno uspjeha pozvanima na državno natjecanje u Podgori početkom svibnja.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.