Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Prvo mjesto u natjecanju mladih Crvenog križa Pula

Datum: 09.03.2020.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


U subotu, 7. ožujka 2020. godine u OŠ Kaštanjer održano je natjecanje mladih Crvenog križa Pula u organizaciji GDCK Pula u kojem je ekipa Gimnazije Pula osvojila PRVO mjesto.

U organizaciji i provedbi sudjelovalo je 150 učesnika i volontera Crvenog križa Pula.

Natjecanje obuhvaća:

  1. Provjeru znanja o Pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca
  2. Međunarodno humanitarno pravo i prava čovjeka
  3. Znanje i vještine u pružanju prve pomoći

Želimo istaknuti da su mladi koji se prijavljuju na natjecanje Crvenog križa sami izabrali odvojiti svoje slobodno vrijeme i posvetiti ga učenju osnovnih načela Crvenog križa kao i to da u svom životu pomažu drugim ljudima.

Pobjednička ekipa naše škole, uz mentoricu prof. M.Bastijanić, nastupila je u sastavu:

  • Leonarda Bonaca IIIg
  • Dora Berljavac IIId
  • Roberto Bubić IIId
  • Rafaela Perić IIId
  • Laura Šošić IIId
  • Mate Udovičić IIId

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.