Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Putovanje u Tursku – Creating New Artistic Perspectives with STEM

Datum: 19.05.2023.

Kategorija: Obavijesti


Od 7. do 13. svibnja učenici Lucija Brščić (2.a), Veronika Laković (3.d) , Luka Puzjak (3.d), Leon Kapeloto (3.a) i Lorenzo Chiavalon (3.f) zajedno sa profesoricama Mateom Hervat Dobrila i Ninom Šestanović proveli su 7 dana u predivnoj Turskoj, točnije Izmiru i okolici.

Putovanje je dio projekta Erasmus+ pod nazivom Creating New Artistic Perspectives with STEM i drugo putovanje u sklopu ovog projekta. Ispred i iza ovog putovanja stoji puno planiranja, razgovora, sastanaka, prezentacija, organizacije i truda, ali sve se isplatilo! Iskustvo je to koje učenicima pa i profesorima ne mogu nadomjestiti školske klupe! Zadivljeni smo gostoljubivošću Turaka kao i njihovom bogatom kulturom. Nadamo se da ćemo i mi biti bar upola domaćini kakvima su se oni pokazali!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.