Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Rezultati školskog natjecanja iz Fizike

Datum: 16.02.2023.

Kategorija: Natjecanja


 

Na školskom natjecanju iz Fizike održanom 10. veljače sudjelovalo je 22 učenika naše škole. Postigli su zapažene rezultate te će nas predstavljati na županijskom natjecanju 9. ožujka u Gimnaziji i strukovnoj školi Jurja Dobrile u Pazinu.

Rezultati po razredima:

1. razred:

1. mjesto: Bernard Almassi Bulić
2. mjesto: Ivano Čelić

2. razred:

1. mjesto: Kim Radešić
1. mjesto: Nikola Dujmović
3. mjesto: Gabriel Milohanić
4. mjesto: Martin Povrzanović

3. razred:

1. mjesto: Vid Šarić
2. mjesto: Samuel Miljković
3. mjesto: Matej Gršković
4. mjesto: Luka Puzjak

4. razred:

1. mjesto: Mate Marjanović
2. mjesto: Loren Čekada
3. mjesto: Jure Cvek
4. mjesto: Damjan Kosanović

Čestitamo učenicima i mentorima (nastavnici Fizike Aneta Andrašević, Igor Macuka i Ivan Popčević), te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu!

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.