Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Rezultati školskog natjecanja iz Fizike

Datum: 22.02.2021.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Na školskom natjecanju iz fizike održanom 8. veljače sudjelovalo je 17 učenika naše škole. Postigli su zapažene rezultate te ih je većina pozvana na županijsko natjecanje koje bi se trebalo održati 9. ožujka u SŠ Mate Blažine Labin.

Rezultati učenika pozvanih na županijsko natjecanje:

1. razred:
1. mjesto: Vid Šarić
2. mjesto: Matej Gršković
3. mjesto: Samuel Miljković

2. razred:
1. mjesto: Mate Marjanović
2. mjesto: Ilijan Krajinović
3. mjesto: Jure Cvek
4. mjesto: Loren Čekada

3. razred:
1. mjesto: Dino Lovrić
2. mjesto: Patrik Blašković
3. mjesto: Ema Novak
4. mjesto: Armin Kadrić

4. razred:
1. mjesto: Andrej Todić
2. mjesto: Oskar Marić
3. mjesto: Luka Budisavljević

Čestitamo učenicima i mentorima (nastavnici fizike Aneta Andrašević, Igor Macuka i Ivan Popčević), te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu!

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.