Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Učenici u sklopu projekta Erasmus+ posjetili gradonačelnika

Datum: 16.02.2023.

Kategorija: Obavijesti


Učenici trećih i četvrtih razreda Gimnazije Pula (Lena Šterpin 3.d, Veronika Leković 3.d, Luka Puzjak 3.d, Dora Peruško 3.a, Stefano Putigna 3.a, Leon Kapeloto 3.a, Klara Peruško 3.f, Lorenzo Chiavalon 3., Katarina Špehar 4.c i Eric Geloni 4.d) zajedno sa profesoricama Ninom Šestanović i Mateom Hervat Dobrila dana 14.2. su sklopu Erasmus+ projekta pod nazivom Creating new artistic perspectives with STEM trainings posjetili gradonačelnika Filipa Zoričića u gradskoj palači. Naš gradonačelnik uvodnim je riječima pozdravio učenike te izrazio zadovoljstvo za posjet jer je i sam emotivno jako vezan za Gimnaziju i njene učenike. Isto tako pričao je o strategiji grada Pule za 2030., 2040. i 2050. Koji su planovi grada vezano za temu zelenih gradova i održivih izvora energije te što grad Pula poduzima i mijenja po tom pitanju. Nakon toga, učenici su postavljali pitanja i uručili poklon. Bilo je zaista zadovoljstvo čuti o tim velikim planovima za grad Pulu jer učenici jako dobro znaju da sve počinje sa idejom, a nakon toga, kao što im je i gradonačelnik u uvodnim riječima rekao, i vjerom u sebe da možemo zaista mijenjati svijet oko sebe.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.