Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Uspjeh na županijskom Natjecanju iz fizike

Datum: 09.03.2024.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Na županijskom Natjecanju iz fizike koje se održalo 27. veljače u GSŠ Jurja Dobrile u Pazinu sudjelovalo je 12 učenika naše škole. Najbolje rezultate postigli su sljedeći učenici:

Gabriel Prvulović (1. g) 3. mjesto (mentor Igor Macuka)

Kim Radešić (3. g) 1. mjesto (mentor Ivan Popčević)

Vid Šarić (4. g) 1. mjesto, Matej Gršković (4. g) i Marin Perković (4. g) dijele 2. mjesto (mentor Igor Macuka)

Čestitamo svima koji su sudjelovali na županijskom natjecanju i želimo puno uspjeha onima koji će nastaviti natjecanje na državnoj razini.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.