Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

“Za 1000 radosti”

Autor: Dejan Zelenak

Datum: 19.01.2024.

Kategorija: Obavijesti


Do kraja studenoga ove godine provodi se nacionalni program Hrvatskog Caritasa “Za 1000 radosti” uz slogan “Na strani dobra”. Gimnazija Pula se također priključila ovom programu uz organizaciju naše psihologinje Lucije Kancijanić. Posebno veseli što je Caritas uz 480.000 narukvica koje je poslao školama, radi velikog zanimanja za akciju morao poslati još 15.000 dodatnih narukvica za sve zainteresirane.

Program “Za 1000 radosti” namijenjen je pomoći najsiromašnijim i najugroženijim obiteljima. Zadnjih dvadesetak godina ovaj je program razveselio više od 50.000 ljudi, a taj će se broj povećati i nakon ove godine. Ovogodišnji program je tek započeo, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane škole da se priključe akciji ako to još nisu učinile.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.