Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Županijsko natjecanje iz Fizike

Datum: 30.03.2022.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Na županijskom natjecanju iz Fizike održanom 9. ožujka u Srednjoj školi Mate Balote u Poreču sudjelovalo je 17 učenika naše škole te su postigli odlične rezultate.

U kategoriji 1. razreda: 1. mjesto Kim Radešić, 3. mjesto Maria Burić (mentor I. Popčević).

U kategoriji 2. razreda: 1. mjesto Vid Šarić, 2. mjesto Matej Gršković (mentor I. Macuka).

U kategoriji 3. razreda: 1. mjesto Jure Cvek, 2. mjesto Mate Marjanović (mentor I. Macuka).

U kategoriji 4. razreda: 1. mjesto Dino Lovrić, 3. mjesto Ema Novak (mentor A. Andrašević).

Na državno natjecanje koje se održava krajem travnja u Podgori pozvano je troje učenika: Kim Radešić, Jure Cvek i Dino Lovrić.

Čestitamo svima koji su sudjelovali na županijskom natjecanju i želimo puno uspjeha na državnom natjecanju!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.