Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Sveučilištu u Ljubljani – virtualni sajam


Dobrodošli ste nam se pridružiti na virtualnom sajmu karijera: www.karierni-sejem.si koji je namijenjen promociji zanimanja, povezivanju srednjoškolaca s obrazovnim organizacijama i privatnim sektorom, a posjetiteljima omogućuje istu komunikaciju kao na klasičnom sajmu karijera.

Virtualne kabine omogućit će prijenos uživo tijekom tjedna sajamskih aktivnosti, od 23. do 27. studenog 2020.

Nakon događaja, štandovi sa sadržajem na platformi ostat će aktivni i dostupni sljedećih 10 mjeseci.

Na Sajmu virtualnih karijera imat ćete priliku dobiti korisne informacije o studiranju na Sveučilištu u Ljubljani i životu u Sloveniji te se sastati s nekim predstavnicima naših fakulteta i akademija. Ako se želite pridružiti Sajmu virtualnih karijera, prijavite se ovdje: www.karierni-sejem.si/registracija (podrška: podpora@karierni-sejem.si)..

Obrazac za prijavu pripremljen je na slovenskom jeziku, ali u prilogu možete pronaći upute na engleskom jeziku. Svaka akademska godina nudi nove mogućnosti za postizanje osobnih ciljeva i radujemo se poticanju učenika na ovom uzbudljivom putovanju učenja i otkrivanja.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.