Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Božić dolazi!

Autor: Ivan Grgat

Datum: 22.12.2023.

Kategorija: Obavijesti


Zadnji dan nastave protekao je u veselom, božićnom duhu, uz pjevanje, sviranje i ples. Svojom svirkom na školskom hodniku zabavljali su nas učenici Erika Vitasović (3. c), Masimo Lazarić (3. g), Gabriel Milohanić (3. g) i Pavel Koroman (3. g). Veselom društvu pridružio se i Djed Božićnjak (profesor Dejan Pavlinović) koji je sve prisutne darivao slatkim poklonima te bio raspoložen za zajedničko fotografiranje i ples. Želimo da u veselom raspoloženju dočekate i nadolazeće blagdane i provedete ih u miru. Svima sretan Božić i nova 2024. godina.

 

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.