Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Nova glazba učenika naše škole: Rubrik – Habits

Autor: Tamara Slacki

Datum: 13.09.2021.

Kategorija: Obavijesti, Uncategorized


Na pulsku glazbenu scenu ovog ljeta stupio je Rubrik, inovativni rock bend čiji su članovi Zvonimir Višić i Luka Jukopila – učenici našeg 4. b razreda! Tekstovi su djelo vokalista Zvonimira, album je producirao Luka, a skladanju glazbe svoj su obol dala oba člana benda. Dečki su naposljetku završili i izbacili svoj prvi album imena Habits. Budući da su sve vezano za album radili sami, izrada albuma trajala je dulje nego li su prvobitno predviđali. Dosada koja ih je zatekla za vrijeme karantene inspirirala ih je da krenu pisati pjesme i polako pronalaziti svoj stil, koji bi mogao biti opisan kao garage rock. Album Habits sadrži osam pjesama različitih stilova, duljina i značenja. Svojim engleskim stihovima pokušavaju spojiti svjetsku scenu s hrvatskom i ponuditi nove glazbene inovacije.

 

  1. That One Guy
  2. A Play
  3. The Girls And The Boys
  4. Things He Hasn’t Done
  5. Don’t Seem Cold
  6. Cat
  7. Bad Keys
  8. The Sun

 

Pjesma „Bad Keys“ dobila je i svoj spot koji su dečki sami snimili starim kamerama iz 90-ih. Album možete pronaći na svim streaming platformama, a spot možete pogledati na YouTubeu.

 

Album “Habits” preuzmite u WAV i MP3 formatu na Bandcampu

Spot za pjesmu „Bad Keys“ pogledajte OVDJE

Poslušajte Habits na:

YouTube

Spotify

Deezer

AppleMusic

 

Booking: band.rubrik@gmail.com

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.