Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Održano Županijsko natjecanje iz odbojke za djevojke

Autor: Dejan Zelenak

Datum: 07.02.2024.

Kategorija: Obavijesti, Sport


Djevojke su osvojile prvo mjesto na Županijskom natjecanju u odbojci i plasirale se na Državno prvenstvo koje će se održati krajem svibnja u Poreču.
Djevojke su u finalu svladale gimnaziju iz Pazina 2:0 u setovima.

Za Gimnaziju Pula nastupale su Nina Rojnić, Hana Šljivo, Tina Buršić, Nika Bugarin, Ema Poropat, Arnea Pribičević, Doria Miletić, Elena Posedel, Maya Marie Rojnić, Dea Sokolović, Nika Topalović, Andrea Korošec, Eli Županić i Anika Kontošić.

Želimo vam puno uspjeha na Državnom prvenstvu!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.