Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Školski rendezvous s paraolimpijcima

Datum: 13.11.2023.

Kategorija: Obavijesti


Naša je škola odabrana kao jedna od 100 škola u kojoj se održala promocija paraolimpijskih sportova i to među učenicima u dobi između 15 i 19 godina. Cilj ovog projekta je uključivanje što većeg broja mladih s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u sportske aktivnosti, te
promjena percepcije među mladima o osobama s invaliditetom. Osim toga, važno je i motivirati mlade
ljude na primjeru naših parasportaša da nijedna prepreka u životu nije dovoljno velika da ju ne bismo mogli nadvladati. S našim se učenicima danas družila Jelena Vuković, paraolimpijka, koja je učenicima ispričala svoj životni put, a ujedno ih upoznala sa svim preprekama s kojima se suočavala. Ono najvažnije što im je prenijela jest da budu ustrajni u onome što rade, da se bore za ono što vole, pomažu onima koji ne mogu te postanu dobri i uspješni ljudi.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.