Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

STUDIJ U SLOVENIJI


Maturanti, uključite se u online info dan za kandidate iz Hrvatske. Prezentacija će se održati 24. studenog 2020. s početkom u 15 sati.
Saznaj korisne informacije o studijima u Sloveniji, na Sveučilištu u Ljubljani i ostalim slovenskim sveučilištima, ali i o samom studentskom životu u Sloveniji.
Ako želiš sudjelovati u online prezentaciji, molimo te da se registriraš na linku: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScgijDplzWjrw…/viewform
Nakon registracije, na tvoj će e-mail stići link za sudjelovanje na prezentaciji.

Na www.uni-lj.si/study možeš pronaći vodič za internacionalne učenike koji namjeravaju studirati na Sveučilištu u Ljubljani gdje možeš pronaći informacije o programima, mogućnostima razmjene, ljetnim školama i ostalim korisnim informacijama.
Pripremili smo i kratku prezentaciju na hrvatskom jeziku www.uni-lj.si/study/presentation/study-croatian, a video prezentaciju i utiske studenata možeš pronaći na www.uni-lj.si/study/impressions.

Sve zainteresirane za učenje slovenskog jezika pozivamo da se slobodno uključe na besplatan online tečaj – Slovene Learning Online.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.