Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Učenici Gimnazije Pula na Let’s Grow konferenciji

Autor: Eva Grujić

Datum: 15.05.2024.

Kategorija: Informatika, Obavijesti


U pulskom hotelu Park Plaza Histria 15.svibnja 2024. održana je  treća ICT konferencija Let’s Grow. Ovogodišnja je tema bila AI u fokusu.

Razredi 4.g, 2.g i učenici tima FlipBit uz pratnju profesorice Eve Grujić posjetili su konferenciju i poslušali keynote direktora i suosnivača STEMI-ja, Marina Trošelja,  Budućnost obrazovanja u svijetu umjetne inteligencije.

Učenici 3.g razreda (Daniel Lukšić, Hanah Tepšić, Marko Tomašić i Ivan Šeb) sudjelovali su u Fantastic Esports Gaming Area natjecanju i igrali Valorant te osvojili 2.mjesto.

Neki su učenici popričali i sa Koradom Korlevićem.

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.