Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Radionica izrade prirodne kozmetike i emulzijskih sustava

Datum: 06.11.2023.

Kategorija: Obavijesti


Budući je interes za prirodnom kozmetikom i njezinom izradom bivao sve veći, prof. Matea Hervat Dobrila sa svojim je učenicima 2. i 3. razreda, u sklopu izborne nastave kemije, pokrenula suradnju s Udrugom Verbena iz Pule. Tako nam je Marija Kolarović, mag.pharm., u listopadu održala prve stručne teorijske i praktične radionice na temu prirodne kozmetike i emulzijskih sustava. Radujemo se ovom novom koraku i svim vještinama koje ćemo stjecati!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.