Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Rezultati školskog natjecanja iz geografije

Datum: 12.02.2024.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Na ovogodišnjoj školskoj razini Natjecanja iz geografije, održanom 25. siječnja 2024., sudjelovalo je ukupno osam učenika Gimnazije Pula pod mentorstvom nastavnika geografije Ivana Gambirože. U kategoriji 1. razreda sudjelovalo je dvoje učenika, a učenik 1.g razreda prirodoslovno-matematičke gimnazije Marko Prenc pozvan je na županijsku razinu. Marko je nakon objedinjenja ljestvica sa školskih natjecanja na razini Istarske županije plasiran na 1. mjesto. Preostalih šest učenika natjecalo se u kategoriji 4. razreda, a troje učenika je pozvano na županijsku razinu natjecanja. Na objedinjenoj listi na prvim mjestima su upravo učenici naše škole. Na prva dva mjesta plasirali su se učenici 4.g razreda prirodoslovno-matematičke gimnazije – Adrian Mačina i Ivor Muješić, a učenica 4.f razreda jezične gimnazije Arianna Zec plasman na trećem mjestu dijeli s učenicom jedne druge škole.

Našim natjecateljima želimo puno uspjeha u primjeni stečenih znanja, vještina i kartografske pismenosti u nadolazećoj razini natjecanja. Sretno!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.