Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

12 dana boljeg blagdanskog raspoloženja

Datum: 13.12.2022.

Kategorija: Obavijesti


Učenici Izborne nastave Psihologije uz podršku prof. Marije Crnković pripremili su mini priručnik “12 dana boljeg blagdanskog raspoloženja”. Priručnik je inspiriran blagdanima koji nam slijede i porastu problema mentalnog zdravlja. Blagdani nažalost nisu sretno razdoblje za sve i ovime želimo poručiti: u redu je priznati da nisi dobro i u redu je raditi na sebi!
Pano na istu temu uredili su učenici koji pohađaju Fakultativnu nastavu Psihologije, možete ga pogledati na 1.katu škole.
Priručnik je dostupan online, na ovoj poveznici https://drive.google.com/file/d/1TRHMKyk-HleLyNOjWQUkXSn58JkBHI8o/view ili možete pronaći i skenirati QR kod na jednom od 7 punktova u Gimnaziji Pula.

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.