Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

2. dio kuhanja u edukacijskoj kuhinji na Tržnici Pula

Datum: 27.11.2021.

Kategorija: Eko, Obavijesti


U sklopu nastave talijanskog jezika i Tjedna talijanske kuhinje u svijetu (22.11-28.11.2021), 26. 11. 2021. bio je red na  4.d Gimnazije Pula da u sklopu nastave talijanskog jezika kuhaju jela iz talijanske kuhinje .
Učenici 4.d su uspješno skuhali sami sebi marendu i ostavili iza sebe blistavo čistu kuhinju.
Špinat je ubran u našem društvenom vrtu. 
Kuhali su špagete sa umakom od  špinata  i skutom te kao drugu varijantu, pešt od bosiljka i badema.
Cilj je bio da se učenici  na praktičan  način okušaju u spravljanju talijanskih jela, pogotovo zato što se obilježava od 22. 11. do  28. 11. 2021. Tjedan talijanske kuhinje u svijetu. 
U prilogu pogledajte recepte.
https://blog.giallozafferano.it/iannamaria/pesto-di-basilico-e-mandorle/
https://ricette.giallozafferano.it/Spaghetti-ricotta-e-spinaci.html

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.