Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

2. sastanak Eko odbora Gimnazije Pula

Datum: 14.06.2024.

Kategorija: Eko, Obavijesti


Dana 11.06. 2024. održao se 2. sastanak  Eko odbora Gimnazije Pula i predavanje  kojim smo zaokružili ovogodišnju temu Eko škole: „Očuvanje morske fore i faune” te su učenici Eko odbora  i učenici  2. g razreda, uz prisustvo profesorice  Tatjane Jaćimović, profesorice  Karin Bolković  i profesora Alena Crnkovića poslušali  predavanje višeg asistenta  na Znanosti o moru Nevena Iveše o našem akvatoriju, o invazivnim vrstama  u našem Jadranskom moru i kako očuvati  naš morski okoliš.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.