Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Otvorenje izložbe fotografija u Galeriji Makina

Datum: 08.02.2023.

Kategorija: Obavijesti


U petak 10. veljače, s početkom u 20 sati, u Galeriji Makina u Puli, održat će se otvorenje izložbe fotografija polaznika Foto Akademije Makina 2023 kod akademskog fotografa Hassana Abdelganija.

Podržimo rad naših učenika dolaskom na izložbu.

Učenici koji sudjeluju na izložbi su: Roko Kuzmanović, Elena Kleva, Ivan Pušar, Lea Veljkoić, Noa Pavlinović, Paola Brletić, Matea Kegelj, Irena Filipović, Antonija Cigić, Paola Šuškić, Ivica Kajfeš, Nikola Primorac, Marko Liverić, Andrej Jelenić i Borna Cerne.

Čekamo Vas!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.