Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

3. PROJEKTNI DAN GIMNAZIJE PULA „PLIVAJMO I VESLAJMO“

Datum: 13.09.2023.

Kategorija: Obavijesti


U ponedjeljak 18. rujna 2023. godine, održat će se 3. PROJEKTNI DAN GIMNAZIJE PULA „PLIVAJMO I VESLAJMO“, na Mornaru. Održat će se plivačka utrka kao i utrka kajacima. Svi učenici i nastavnici pozvani su sudjelovati.

Zainteresirani se mogu javiti na e-poštu eko.projektnidangimnazijapula@gmail.com do 16. rujna s osnovnim podacima – ime, prezime, razred, broj telefona i kategorija.

Napomena, svi učenici, osim takmičara i volontera, u ponedjeljak 18. rujna 2023. godine trebaju doći na školsko igralište u 8.00 sati gdje će zajedno sa svojim nastavnicima i razrednicima pješačiti do Mornara.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.