Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Aktivnosti u Društvenom i Znanstvenom vrtu

Datum: 14.06.2024.

Kategorija: Eko, Obavijesti


Dana 24.05.2024., na dan norijade, učenici 1. d razreda s razrednicom Paolom Živolić Zec , profesoricom Tatjanom Jaćimović,  profesorom Dejanom Zelenakom i profesoricom Karin Bolković zasadili su  oko 60 aromatičnih biljaka u Društvenom vrtu i poslušali kratko predavanje o pčelama koje također imamo u našem vrtu, o kojima brine Udruga pčelara Pula. Učenici 1. f razreda s razrednicom Emanuelom Karšaj  zasadili su aromatično i ukrasno bilje u Znanstvenom vrtu, a prije sadnje poslušali su predavanje gospođe Ines Bonazza fitoaromaterapeutkinje iz Pule.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.