Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Alumni i Gimnazija Pula pokreću akciju pomoći


Udruga Alumni Gimnazije Pula, tj. bivši učenici Škole i Gimnazija Pula pokreću, do 18. siječnja, akciju prikupljanja dobrovoljnih priloga za kupnju prijenosnih računala učenicima razrušenih i ranjenih srednjih škola u Petrinji i Glini. Računala bi bila donacija školama.

Podaci za uplatu dobrovoljnih priloga:
IBAN: HR 19 23600001102841625
SWIFT: ZABAHR2X
POZ. NA BROJ: HR00 01-2021
OPIS PLAĆANJA:” Donacija za škole u Glini i Petrinji”

Zaprimljene uplate od početka akcije

Učenici i djelatnici tih škola do daljnjega neće biti u svojoj školi pa ćemo tim simboličnim činom pokušati olakšati online nastavu onima kojima je to najpotrebnije.

Svaka uplata, bilo kojeg iznosa, pomoći će da im kupimo i dostavimo računala, a sve uplate, do zadnje lipe, bit će javno prikazane na webu Gimnazije, nakon kupnje računala.

Pozivamo, stoga, sve naše bivše i sadašnje učenice/ke, roditelje, djelatnice/ke i prijatelje Gimnazije Pula da nam se pridružite i da se tim činom osjećamo barem malo bolje.

Ruka ruci, srce srcu.

Vaša i naša Gimnazija Pula

U ime Alumnija Gimnazije Pula predsjednik Igor Jovin i u ime Škole ravnatelj Gimnazije Pula Filip Zoričić

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.