Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Bloomsday u Puli

Datum: 18.06.2024.

Kategorija: Obavijesti


Bloomsday u Puli pokrenuli su 2012. godine anglisti Igor Jurilj i Vito Pauletić. Ovogodišnji Bloomsday održao  se tijekom 3 dana – od 14. do 16. lipnja. U programu su sudjelovali i naši učenici trećih razreda:  Lara Knežević, Natali Milovan, Anđela Dorić, Anja Brščić, Anđelina Rajković i Mia Jovanović, koji su u organizaciji Igora Jurilja zajedno s učenicima Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna kreirali ‘stickere’, naljepnice na temu  Joyceova života u Puli. Neke naljepnice  mogu se naći na WhatsAppu, a koliko su bili kreativni i koje motive su najviše koristili, pogledajte u galeriji. Inače, radove su crtali posebnim POSCA flomasterima, na posebnom papiru koji je biorazgradiv te se može zalijepiti bilo gdje.

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.