Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Dan otvornih vrata EFRI 2023 – Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci 31.03.

Datum: 24.03.2023.

Kategorija: Obavijesti


EFRI otvara svoja vrata budućim studentima!

Prijavi se već danas za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata na EFRI-u, u petak 31. ožujka 2023 u 10.30.

Već dugi niz godina uspješno pratimo najnovije svjetske trendove u obrazovanju. Svi naši polaznici studiraju po najnovijim programima obrazovanja.

Prepoznali smo potrebe naših partnera iz gospodarstva i uveli brojne nove kolegije ali i modificirali postojeće. Uspješnom suradnjom s više od 300 partnera, osiguravamo stručnu praksu svim našim studentima!

Pridruži nam se! Upoznaj se s profesorima, asistentima i studentima. Poslušaj kratke priče bivših studenata i sudjeluj u timskom kvizu znanja.

Klikni na LINK i rezerviraj svoje mjesto! Veselimo se što ćemo te upoznati!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.