Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us
Školsko igralište

Dan škole u srijedu – 18.05.2022.

Datum: 16.05.2022.

Kategorija: Obavijesti


Dan škole počinje u 9 sati, 18.5.2022. na školskom igralištu!

Program…

PROGRAM

9.00: OTVARANJE DANA ŠKOLE na školskom igralištu – nastup plesne skupine GIMNASTARS

9.00-10.15: POTRAGA ZA PROFESORIMA PO GRADU – Zadatak učenika (razredne ekipe) je pronaći profesore koji će biti skriveni ili kamuflirani u najužem centru grada. Profesori će se stopiti u gradskoj vrevi, a zadatak učenika je što prije pronaći profesore i tako zaraditi najveći broj bodova. Tri najbolje razredne ekipe bit će nagrađene.

10.30-11.00: UTAKMICA NOGOMET PROFESORI PROTIV MATURANATA – školsko igralište

11.15-11.30: DRAMSKA GRUPA – predstava ”NEŠTO SE KUHA”– svečana dvorana (uč.br.24)

11.00-12.00: SPORT: Stolni tenis (turnir s profesorima), Odbojka (profesorice-maturantice) – dvorana za stolni tenis i velika dvorana

11.55: Proglašavanje pobjednika POTRAGE ZA PROFESORIMA uz prigodne nagrade – unutarnje dvorište

12.00-14.00: MIKROFONIJADA – glazbeno-scenski nastupi naših učenika u unutarnjem dvorištu. Na Mikrofonijadi uživo nastupaju: Gudački duo, Maria i monolog, Cure iz 3.d, Stand up Luka, Gimnazijski bend, Leona, Duo Mariel, Vokalna skupina Gimnazije, Trio Gabriel-Zvonimir-Luka, Tereza, Nika na svili, Škura Bura, Frane, i bend iznenađenja.

9.00-12.00: IZLOŽBA I PRODAJA PRIRODNE KOZMETIKE – ulaz i prizemlje škole. 2.d razred u sklopu izborne nastave iz kemije izrađivao je ove školske godine prirodnu kozmetiku. Nakon uspješne izrade i podjele sapuna za ruke i tijelo, na Danu škole učenici će izložiti ostale kozmetičke proizvode koji će se moći kupiti po simboličnim cijenama-donacijama.

9.00-14.00: WALL OF FAME ‘OSTAVI SVOJ TRAG’ – prizemlje škole. Na Dan škole, cijeli dan u prizemlju biti će postavljen pano na kojem će učenici moći napisati neku svoju dragu pjesmicu, stih, moto, potpisati se i ostaviti trag! ‘Ostavi svoj trag’ osmišljen je kako bi za Dan škole 2022. svi učenici u prolazu ostavili neku svoju bilješku za uspomenu na njih svojoj školi. Svi su pozvani i dobrodošli da taj dan ostave svoj trag!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.