Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Djeca slikom do Vile Marije 2023.

Autor: Anica Franjul

Datum: 20.12.2023.

Kategorija: Obavijesti


U Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula otvorena je izložba radova koje su, uz štićenike Doma za odrasle osobe Vila Marija, stvarali i naši učenici. Riječ je o keramikama nastalim na radionicama ” Djeca slikom do Vile Marije” gdje su učenici i štićenici u opuštenom, kreativnom ozračju  upoznali cijeli proces izrade keramike, od oblikovanja do pečenja i glaziranja. S tim raznolikim tehnikama na zabavan način upoznala nas je voditeljica keramičarske radionice Roberta Weissman Nagy, akademska kiparica, profesorica likovne umjetnosti i članica HDLU Istre. Jerko Petković i Andrej Freza (1. e), Neva Šebelić  (2. c), Luka Dvoržak  (3. f), Lara Knežević (3. g) i Gabriela Petrović  (4. d) predstavljali su našu školu, a sudjelovali su još i učenici Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Pula, učenici Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula i  Medicinske škola Pula. Izložbu možete pogledati do 5. siječnja 2024. godine.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.