Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

„Djeca slikom do Vile Marije“

Autor: Anica Franjul

Datum: 11.10.2023.

Kategorija: Obavijesti


„Djeca slikom do Vile Marije“ naziv je projekta koji se više godina održava u Domu za odrasle osobe u Puli. Ovog su puta uz ostale predstavnike pulskih srednjih škola u radu sudjelovale i učenice naše škole, Marta Vede i Doria Radolović iz 2.f i Gabriela Petrović iz 4.d razreda. Pridružile su nam se i učenice Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Pula u kreativnoj radionici oslikavanja zidova stepeništa pod nazivom. „Prema sreći“ autorice Alessandre Kučević. Zanimljivo radno druženje pomno su pratili štićenici Doma kojeg smo i obišli pod vodstvom voditeljice projekta Vesne Horvat.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.