Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Dobrobiti kompostiranja i moć aromatičnih biljaka

Datum: 15.07.2021.

Kategorija: Eko, Obavijesti


Više od 70% komunalnog otpada čini biološki otpad koji se može kompostirati jer je biorazgradiv. Svako kućanstvo ima priliku samostalno i jednostavno zbrinuti vlastiti biološki otpad, o čemu se više može saznati danas od 19:00 u društvenom vrtu na Gregovici na interaktivnoj radionici “ZAŠTO KOMPOSTIRATI?”predavačica Irene Burba i Nine Brnić iz Zelene Istre.

Večer će upotpuniti Helena Škutin Matijaš, dipl. ing. agronomije temom “MOĆ AROMATIČNIH BILJAKA U SUZBIJANJU I PREVENCIJI OD BOLESTI I ŠTETNIKA U ORGANSKOM VRTU.” Osim korisnih savjeta priču će zaokružiti prezentacija proizvoda od mediteranskih biljaka.

Aktivnosti se održavaju u sklopu projekta „System:Reset” (ICEY – GND) kojeg Zelena akcija provodi s mrežom Young Friends of the Earth Europe.

Aktivnost je sufinancirana sredstvima programa Europske Unije Erasmus +.

Više pogledajte na poveznici https://facebook.com/events/s/dobrobiti-kompostiranja-i-moc-/223822602927035/

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.