Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Državno natjecanje iz talijanskog i francuskog jezika


Od 8. – 10. svibnja 2024. u Vodicama održano je jubilarno 30. državno natjecanje iz francuskog, španjolskog i talijanskog jezika. Naši su učenici sudjelovali na natjecanju iz francuskog i talijanskog te postigli izvrsne rezultate.

Talijanski jezik (mentorica prof. Virna Buršić)
Lista A: 4. mjesto – Lena Šterpin (4. d)
Lista C: 4. mjesto – Chiara Bonassin (4. d)

Francuski jezik (mentor prof. Marko Kalčić)
Lista B (gimnazije početnici): 6. mjesto – Marko Levak (3.f)
Lista B (gimnazije početnici): 10. mjesto – Luana Orbanić (3.f)

Čestitamo svim sudionicima i mentorima!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.