Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Ekipa Cillit bang osvojila 12.mjesto na Hacknite 4.0 natjecanju

Autor: Eva Grujić

Datum: 17.10.2023.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Cillit bang, ekipa naše škole natjecala se na Hacknite 4.0 natjecanju u organizaciji CARNET-a koje se u trajanju od 48 sati, odvijalo od 13.10.2023. u 20:00 do 15.10.2023. u 20:00 sati. Ekipa se morala koristiti vlastitim znanjem iz područja kriptografije, web analize, reverznog inžinjerstva i forenzike. U konkurenciji od 55 ekipa, Cillit bang “očistila”  je 80% konkurencije te postigla visoko 12. mjesto! Mentorica im je profesorica Eva Grujić koja ih je hrabro bodrila do kraja, a članovi Cillit bang-a bili su učenici 3.g razreda: Maria Burić, Lara Knežević, Daniel Lukšić, Nikola Dujmović i Martin Povrzanović. Čestitke!

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.