Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Ekipe gimnazijalaca-matematičara za 5+

Autor: Boris Pein


U sklopu Festivala matematike u organizaciji Matematičkog društva Istra 6.5. održano je ekipno natjecanje „Ekipa za 5+“.
Na natjecanju su sudjelovale četiri ekipe pulskih gimnazijalaca u kategorijama GIGA (učenici 1. i 2. razreda) i TERA (učenici 3. i 4. razreda) koje su ostvarile odlične rezultate:

Kategorija GIGA A (matematičke gimnazije i centri izvrsnosti):

3. mjesto – ekipa u sastavu: Una Ardalić, Ivan Karlović, Mate Marjanović, Vid Šarić,

5.  mjesto – ekipa u sastavu: Matej Gršković, Marin Perković, Filip Učkar, Mario Živolić,

Kategorija TERA B (ostale gimnazije)

2. mjesto– ekipa u sastavu: Arian Antić, Katarina Macan, Alex Matika, Zvonimir Višić

Kategorija TERA A

8. mjesto – ekipa u sastavu: Patrik Blašković, Adrian Brajković, Pavao Turić, Andrej Todić

 

Čestitamo učenicima i mentorima na uspjehu!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.