Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Gimnazija Pula za škole u Glini i Petrinji

Datum: 12.02.2021.

Kategorija: Obavijesti


Gimnazija Pula i Udruge Alumnija Gimnazije Pula organizirali su i uspješno proveli službenu humanitarnu akciju za kupnju prijenosnih računala i informatičkih paketa učenicima razrušenih i ranjenih škola u Petrinji i Glini. U dva tjedna akcije građani i privrednici uplatili su preko 63.000,00 kn i danas je donacija predana ravnatelju Srednje škole u Petrinji Milanu Orliću i ravnateljici Srednje škole u Glini Mariji Margušić-Novosel. Donaciju su predali ravnatelj Gimnazije Pula Filip Zoričić i predsjednik Alumnija Gimnazije Pula Igor Jovin u pratnji nekolicine nastavnika pulske Gimnazije. Akciju su pripomogli putnička agencija Brioni Pula i agenciji ATI iz Pule.

Ravnatelj Zoričić zahvalio je svima donatorima i izrazio veliko zadovoljstvo da je akcija našla smisao u konkretnoj pomoći učenicima koji su ostali bez doma, ali i u nemogućnosti pratiti online nastavu te ostavio mogućnost nastavka suradnje kroz konkretna partnerstva s obje škole.
Ovim činom akcija Ruka ruci, srce srcu dobila je svoj smisao i nadu da možemo stvarati bolji Svijet baš u vrijeme Valentinova.

U medijima:

https://hr.n1info.com/posts/veliko-srce-pulskih-srednjoskolaca-prikupili-novac-za-skole-u-petrinji-i-glini

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.