Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

GIMNAZIJSKA MIKROFONIJADA

Datum: 03.12.2023.

Kategorija: Obavijesti


PULSKI GIMNAZIJALCI POZIVAJU SVE GRAĐANE NA DONATORSKI KONCERT

Mikrofonijada u La Resistanceu – dođite i prilogom podržite osnivanje školskog glazbenog studija

U cilju opremanja školskog glazbenog studija u kojem bi se današnje i sve buduće generacije pulskih gimnazijalaca kreativno mogle izražavati te razvijati svoje muzičke i druge talente, učenici Gimnazije Pula pozivaju vas na  gimnazijsku MIKROFONIJADU i donatorski koncert koji će se održati u četvrtak 14. prosinca s početkom u 19 sati u velikoj dvorani Caffe bara La Resistance (Ozad Arene).

Na Mikrofonijadi će nastupiti gimnazijski bendovi Abacus, Akrobate, Audioclot i FM-13, uz nastupe učeničkog zbora, vokalnih dueta te jednog stand-up komičara. U manjem prostoru La Resistance bit će izložene fotografije Gimnazijskog foto kluba na temu glazbenog studija i gimnazijskih Mikrofonijada.

Ulaz je slobodan, a osim dobrovoljnih priloga na samom koncertu, donacije će se primati i u obliku glazbene opreme ili financijskih sredstava koja će se moći uplatiti na žiroračun Gimnazije Pula:

GIMNAZIJA PULA
Šifra škole: 18-069-502
Matični broj: 03999343
OIB: 66563582219
IBAN: HR2724070001118014680

Ili skenirajte barcode aplikacijom mobilnog bankarstva:

Studio će omogućiti učenicima da sviraju u svojim bendovima, snimaju glazbu i glazbene spotove, ali i stvaraju podcaste, surađuju s lokalnom kulturnom scenom, organiziraju radionice i predavanja…

Prostor budućeg glazbenog studija nalazi se u podrumu Gimnazije, koji se cjelokupno renovira i predstavljat će eko i art zonu škole u kojoj će se odvijati brojne izvannastavne aktivnosti.

Gimnazijalci vas pozivaju da vašim prisustvom na Mikrofonijadi  u La Resistanceu i eventualnom novčanom donacijom podržite projekt stvaranja glazbenog studija.

Iskreno se nadamo da će mnogi ljudi dobre volje prepoznati kvalitetu i potencijal ovog projekta te ga podržati svojim dobrovoljnim prilozima ili donacijama.

Podržite nas na Mikrofonijadi u četvrtak 14. prosinca u 19 sati  te pomognite u stvaranju glazbenog studija. Dođite u La Resistance i uživajmo svi zajedno u glazbi i plesu!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.