Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Hvala vam na čitanosti!

Datum: 23.12.2020.

Kategorija: Obavijesti


Zbog situacije s koronavirusom, važnost dostupnosti informacija i online prisutnost više je nego bitna. Gimnazija Pula trudi se važne informacije svojim učenicima i široj javnosti dostaviti u što kraćem roku putem različitih medija, prije svega putem naše web stranice.

U razdoblju od 1. rujna do 22. prosinca, naša je stranica zabilježila 12.663 korisnika od kojih je 11.129 novih korisnika. Pregledano je skoro 60.000 stranica. Prema Google Analyticsu, korisnik stranice pročita dvije vijesti te se zadržava u prosjeku gotovo dvije minute.

Najviše posjetitelja je iz Hrvatske ali i iz Mađarske, SAD-a, Bosne i Hercegovine, Njemačke itd.

Najviše posjetitelja bilo je u rujnu (pred početak škole) a naša naslovnica, potom vijest o početku nastave te tekst o modelu rada škole, najčitaniji su članci.

Instagram profil Gimnazije Pula broji 1.206 pratitelja. Zadnjih mjesec dana 811 osoba imalo je interakciju s našim profilom. Naše su objave i priče bile na zaslonu 16.510 korisnika u posljednjih mjesec dana.

Službenu Facebook stranicu Gimnazije Pula, 2.015 ljudi ju je označilo sa sviđam se. Doseg naših objava u zadnjih mjesec dana iznosi 2.827.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.